KİLİMLİ İLKOKULU
Kilimli Mahallesi No32 Kilimli Köyü Kızıltepe/MARDİN

VİZYON

Öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatı veren, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, kültürlü ve bilim alanında lider bir kurum olarak; İstiyoruz ki ; • Okulumuzda birinci öncelik öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun, • Veli, öğrencisini gönderdiği okuluyla gurur duysun, • Öğretmenler ve öğrenciler öğrenme sürecinin içinde yer almaktan mutlu olsun, • Çalışanlar yapmakta olduğu işten keyif alarak bunu yaşamına yansıtıp, okuluyla övünsün, • Okulumuzda yer alan herkes, her zaman gelişime ve değişime açık ve üretici olsun.Her öğrencinin geliştirilebilecek birçok yetenek ve kabiliyeti olduğuna inanıyoruz.

MİSYON

MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, MİLLETİNİN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN, DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI,İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR

Normal Öğretim

Kömür

Okulumuz öğretmenleri ilçe merkezinden öğretmen servisi ile köye ulaşmaktadır.

ilçe merkezine uzaklık 40 km il merkezine uzaklık 60 km uzaklıktadır.

Köy